21 november 2008

Vogelvoer-bakje

Afgelopen woensdag had dochter een verjaardagsfeestje. Ze ging niet alleen naar de Mac, maar was ook met de jarige naar een bloemisterij geweest. Ze hadden daar een workshop gekregen, waar ze iets voor binnen of voor buiten mochten maken. Ze kwam thuis met een prachtig werkstuk.

Ze had de smaak te pakken en heeft nu ook voor opa en oma een prachtig vogelvoer-bakje gemaakt. Het houten bakje vond ik voor een euro in de supermarkt, wat oase, mos en voederbollen gekocht, een gierststengel uit de kelder gepakt en we zijn samen de tuin rond gegaan voor wat groen en besjes. Ze kan vanavond een prachtig kado geven voor een vriendelijk prijsje en wij geven er een mooie krans bij, zodat ze buiten een gezellig hoekje kunnen maken.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi Jente, natuurlijk mag je mij ook linken. Wat een mooi bakje heeft je dochter gemaakt zeg!

Anoniem zei

Hoi Jente, wat een gaaf bakje. Heb helaas niet zulke groene vingers. Wel nog het idee om met mijn dochter pinda's te gaan rijgen. Voor de vogels op het balkon.

atelierlemlem zei

Dat is leuk! Nu het ineens zo sneeuwt zijn de vogeltjes er vast heel erg blij mee..
Je mag mij natuurlijk linken hoor, maar omdat ik met longontsteking in bed lig zal er voorlopig niet veel geblogd worden..

Jente zei

Dag allemaal, namens dochter heel erg bedankt voor alle complimenten. Ze is minstens 5 cm. gegroeid van trots ;-)