16 augustus 2012

Vakantie!

Afgelopen week kwamen we thuis van een heerlijke vakantie op een mooie camping in Limburg.
Met vooral veel prachtige, zonnige dagen


 en slechts een regenbui. Maar dat was me er dan ook eentje :-)


 We maakte een heel aantal mooie wandelingen door bijna buitenlands aandoend landschap. Hellingen, glooiende weilanden, rommelige hoekjes.. goed voor een bijna Frans vakantiegevoel.


We maakten een mooie stadswandeling in Maastricht, namen een kijkje in de mijnen en een kasteel. Erg leuk was ook het blote voetenpad in Brunssum. We hebben er veel lol gehad.


Thuisgekomen ging voor de kinderen de vakantiepret gewoon verder. Terwijl ik bezig was een enorme berg was weg te werken en andere na-de-vakantie-klusjes aan het doen was en mijn man aan wat noodzakelijk schilderwerk was begonnen, is onze tuin door dochter en twee vriendinnen veranderd in een minicamping.


De drie dames waren erg druk geweest met het inrichten, het plaatsen van bordjes, het installeren van de spullen. Het echt reuzegezellig! Zo gezellig dat ze er wel echt wilden slapen. Dat gaat dus vannacht gebeuren. Ben benieuwd :-)


Soms worden jongens oogluikend toegestaan op het meidenveldje...


...maar verder moesten ze wegwezen. De jongens wilden daarom een eigen jongensveldje en haalden een tentje van zolder, dat net op het postzegeltje gras aan de andere kant van het paadje paste...


... zij wilden natuurlijk ook in de tent slapen, maar daar heb ik toch maar snel een stokje voor gestoken :-) 
Zij logeren nu bij elkaar, ook een feestje (met wat meer kans op een goede nachtrust...)

4 opmerkingen:

Jolanda zei

Wat een leuk bericht van zo te zien een heerlijke vakantie!

marion zei

wat een ontzettend leuk gezicht die tentjes

Franse Lelie zei

Fijn dat jullie zo hebben genoten, en super: de jongens tegen de meiden! Leuk hoor de tentjes in de tuin. Het is er weer voor. Lieve groetjes

meiske zei

Die camping ziet er gezellig uit. Mis je niet en zwembadje? Wij zijn ook niet van de mega-campings, maar een klein zwembadje voor de warme dagen vind ik toch wel lekker.
Gezellig, die mini-camping in de tuin.