30 april 2011

Kleedjesmarkt

Vanochtend waren we al vroeg uit de veren. Dochter wilde dit jaar erg graag haar spullen slijten op de kleedjesmarkt. We verzamelden een mooie voorraad bij elkaar, knoopten het op de fiets en zo gingen we op pad. Samen met de buurvrouw en haar dochter.


Het was een gezellige ochtend, met redelijke aanloop. We verkochten heel wat spullen, maar de kinderen kochten natuurlijk ook weer vanalles in :-) Allerlei mooie spulletjes trouwens, veel playmobil (voor drie keer niks), lego en wat ander spul. M'n man kocht een prachtige bijna nieuwe bbq, die we binnenkort maar eens gaan uitproberen. De kinderen hebben namelijk vakantie komende week en dan zijn dit soort dingen gezellig om te doen.

De rest van de dag waren we thuis, dronken koffie met een oranje tompouce. Keken even naar de koningin, deden allerlei kleine klusjes in huis en in de tuin. De kinderen speelden de rest van de dag heerlijk met de nieuwe spullen (terwijl wij stilletjes wat mooie dingen op voor 5/12 achter de schotten legden ;-). Een leuke, gezellige Koninginnedag.

 ***

En dit wilde ik ook nog graag even zeggen...
Nog bedankt voor jullie reacties op het vorige stukje!
Fijn om te merken dat jullie meeleven, dat doet me goed!

6 opmerkingen:

Diana zei

Hier in het Brabantse lag vooral veuls troep op de kleedjes....maar dan ook echt troep hè ;)

ella zei

heb gisteren een zo goed als nieuwe poffertjespan op de vrijmarkt gekocht. Verder was het hier vooral heel veel speelgoed.

Johanna zei

Zo komen jou kinderen weer aan leuk speelgoed voor bijna niks, ik ben jaloers op die moeders van deze tijd. Toen onze zoon klein was had je dat allemaal niet en moest je het duur aanschaffen. Het barbequen kan weer beginnen, alleen moet het dan wel weer wat warmer worden.

Elly zei

Hoi Jente, leuk om te lezen, hier in Alphen was het erg koud en waaierig in het winkelcentrum, kleedjesmarkt was kleumen! Ik stond er even met een tafel vol tomatenplantjes, lekker verkocht en een moestuin gescoord van iemand die ermee op wilt houden! Zodoende kwamen er allemaal netwerkjes via de tomatenplantjes binnen!
Slim om alvast speelgoed opzij te leggen! Sommige spullen waren hier ook heel erg goedkoop! Bijna zielig, je zou de kinderen er gewoon meer voor geven dan dat ze vroegen.

Goud en Zilver zei

Heerlijk verkopen en dan gelijk weer kopen voor kleine prijsjes.
Nog een fijne week.

Groeten Herma

Lentebloemen zei

Leuk als je zoveel leuke dingetje tegenkomt.
En ja playmobil blijft gewoon goed dus is gewoon nog prima 2e hands.
Dochter heeft Playmobil voor haar verjaardag gekregen maar wat is het duur hé!

Wel superleuk spul trouwens, je zou er bijna zelf mee gaan spelen :-).
Krijgen jou kinderen de opbrengst voor hun spaarpot of hoe doe je dat normaal?

fijne vakantie!