19 oktober 2008

Welkom bij Jente!

Leuk dat je op mijn blog terecht bent gekomen, welkom!
Ik ben Jente, moeder van drie jonge kinderen (6, 4 en 2 jaar oud). Mijn man werkt en ik ben momenteel thuis bij de kinderen. Tot de jongste naar school gaat en dan hoop ik weer als maatschappelijk werkster aan de slag te gaan.

Thuis ben ik bezig met van alles en nog wat: met mijn naaimachine, haken, bakken, lezen, moestuin, een kop koffie drinken met een vriendin en natuurlijk de kinderen. Ik houd van rondsnuffelen in de kringloop, zelf dingen maken, van meer doen met minder zodat we met één inkomen toch allerlei leuke dingen kunnen doen.

Consuminderen is geleidelijk in ons leven gekomen toen ik een zes jaar geleden de deeltijd opleiding Maatschappelijk Werk ging doen. Van twee inkomens gingen we toen terug naar één inkomen en werd ons kindertal uitgebreid van één naar drie. Inmiddels is het een manier van leven geworden, waar we veel plezier en voldoening uithalen.
Veel leesplezier op mijn blog.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi Jente, leuke site heb je, het spreekt me erg aan.
Ik heb een link op mijn site gezet. Wil je het me laten weten of je het goed vind? Anders haal ik hem er weer vanaf.

P.S. misschien en tip voor je: laat ook anonieme en andere mensen de ruimte een reactie achter laten. Krijg je vast veel meer respons op je blogs.

Jente zei

Hoi M. van Muijen,

Leuk dat je mijn blog gevonden hebt en bedankt voor je reactie/tip. ik moet het eigenlijk allemaal nog wat uitproberen hoe het werkt, maar anonieme reacties kunnen vanaf nu ook ...

Zou ik jouw blog-adres mogen, dan kan ik ook een kijkje bij jou nemen. groetjes J.

Moeke zei

Hoi Jente,

een beetje late reactie, maar hier dan mijn link: http://www.zodoeikdat.punt.nl

Wees welkom!