5 februari 2010

In actie tegen de 'winterdip'


'k Had last van veranderitus en heb al verschillende plekjes in de huis onder handen genomen. Vandaag een dienblad en de tak die voor het raam hangt. Een boel gezelligheid en lentegevoel, bijna voor niets.

De rozen kregen we van mijn zusje. De amaryllus heb ik als bol gekocht van een buurjongen, die langs de deuren ging voor een goed doel. Hij bloeit echt prachtig met vier bloemen per tak! De rest van de spulletjes stonden op andere plekken in huis. De bolletjes (blauwe druifjes) kocht ik vanmiddag, bij het tuincentrum voor een prikkie omdat ze 'op de datum' waren en uit begonnen te lopen. Kwam goed uit, want ik wilde ze juist uit laten lopen :-) Met een draadje erom gewikkeld hangen ze nu aan de tak en aan een lint bij de voordeur.

Het waren snel-klaar-projectjes, 't ging een beetje ratseflats en hutsel-de-frutsel tussen de bedrijven door. Maar ik werd er blij van, een heerlijk klusje om de 'winterdip' mee te lijf te gaan en wat voorjaar in huis te brengen.

9 opmerkingen:

mama'ritha zei

Heerlijk zeg. Ik hoop dat het helpt tegen winterdip en voorjaarsmoeheid.

Karien zei

Wat ziet dat er reuzegezellig uit!

janneke zei

komen die bolletjes zo goed uit?

jente zei

@ Janneke, weet ik niet zeker. 'k kreeg de tip van iemand die vaak decoratief bezig is met bloemen & planten.

Franca zei

Zo helpt het jou, en ons!
Mooi plaatjes, fijne ideeen.
Deze tijd lijkt bij iedereen wat lastig te zijn. Bedankt trouwens voor je reactie.Nu weet ik dat ik niks heb aan het tupperwareapparaat.
groetjes, Franca.

Eveline Rodenburg zei

Leuk ook om jouw blog te lezen, Jente! Ik ben benieuwd hoe je dat zo mooi doet met die foto's. Mijn mogelijkheden met blogspot lijken veel beperkter!

Ik zou het leuk vinden om op jouw bloglijst te staan. Je staat ook op de mijne.

Groet van Eveline

hartelijk zei

Leuk zeg, Jente!
Ik ben er ook druk mee, proberen wat voorjaar in huis te brengen...

Dit ziet erg mooi uit!
Groetjes Adriana

Mama Monique zei

Wat een ideetje zeg. Daar zou ik nou écht niet op gekomen zijn. Tis te hopen dat het wat helpt tegen de winterdip. Zijn we niet allemaal weer een heel klein beetje toe aan de warmte en schoonheid van het voorjaar ;o)

het lieveheersbeestje zei

Mooi! Ik heb hier ook al wat zitten frutselen met afgeprijste bolletjes...