8 juli 2010

En dan... vakantie!!

Hoera! Zes weken vakantie na een heerlijk zonnig weekje, een alle-laatste-dingen-voor-de-vakantie-regelen-weekje, een alweer-ziek-zijn-weekje, een modem-die-het-begeeft-weekje, een opnieuw naar-de-GGD-voor-een-gehoortest-'weekje', een veel-dingen-blijven-liggen-weekje. (... tekst een beetje ingekort achteraf :-)

En dan nu rust in de tent, even geen gevlieg en geren. De kinderen kregen vanmiddag vrij, mijn man over een week. Het vakantiegastje uit Parijs hebben we jammer genoeg af moeten bellen, omdat dat niet ging met mijn gekwakkel van de afgelopen weken. Het logeren van dat meisje is erg gezellig, maar super intensief en ik moest (schoorvoetend) toegeven dat dat er op dit moment gewoon niet bij kan. Er was gelukkig al snel een vervangend gezin voor haar geregeld, dat verminderde mijn schuldgevoel wat...

Onze plannen voor de vakantie? Lekker kamperen in Zeeland, kleinere klussen in huis doen (of beter gezegd... afmaken :-), prutsen in de moestuin, samen ontspannen en genieten van onze tuin en de omgeving van Zwolle. Een beetje spannend is nog hoe een onderzoek van mijn zusje volgende week zal verlopen, er waren op een echo cystes te zien die verder onderzocht moeten worden. Niet gelijk heel zorgelijk, maar het is niet helemaal zoals het hoort te zijn. Verder loopt in Groningen nog steeds het onderzoek naar dat erfelijke gen. Hopelijk valt alles mee en wordt het ook in dit opzicht een onbezorgde vakantie.


De (water)pret zit er hier al flink in. Ik wens jullie een fijne, ontspannen, zonnige zomer toe! Tot over een paar weken!

16 opmerkingen:

Judith zei

Ik wens jullie een hele fijne vakantie! Rust lekker uit, geniet.

Groetjes Judith

janneke zei

ha jente
geniet van de vakantie! hier is het vandaag ook het eerste vakantiedagje...
ik hoop dat je er helemaal lekker uitbent, dat het met jouw gezondheid goed gaat en met de kinderen.
en natuurlijk ben ik benieuwd naar wat jullie allemaal doen in de vakantie... ik hoop dat je af en toe tijd vindt om ons daarin te laten delen!
ik vind het altijd leuk om je ideeën te lezen over dingen voor de kinderen, eten, activiteiten etc.
lieve groet van janneke

Johanna zei

Een fijne vakantie toegewenst en Zeeland is prachtig als je van rust houdt.

'n Elzetje zei

Een hele fijne en rustige vakantie toegewenst. En veel sterkte met het afwachten van alle uitslagen!
Geniet van Zeeland, schitterende provincie. Wij wonen op de grens ervan.
Groetjes, Idelet

plukdedagsandra zei

Leve de vakantie. Neem alle tijd! Wij zitten ook in zeeland op de camping. Al valt het dit jaar zwaarder met de kids alleen ginds.

Nu daarom weer even thuis...

Anoniem zei

Hoi, Leuk, naar zeeland, welkom want hier wonen wij namelijk ;)En onze basisschoolkids moeten nog 2 weken naar school:(( Waar ga je precies kamperen?
Groet, Yvonne.

Wiek zei

Hoi Jente,

een hele fijne vakantie!
Dat de serie meevallers die je beschrijft zich door mag zetten en dat je heerlijk kunt genieten, van en met man & kinderen.

groet Wiek

Vlijtig Liesje zei

Jij ook een heerlijk ontspannen zomer gewenst.

Goud of Zilver zei

Een hele fijne vakantie.
Geniet ervan.

Groeten Herma

Zeeuwse Mama zei

Inderdaad hopelijk een ontspannen(de) vakantie! Leuk, kamperen naar Zeeland ;-)
O, ik vroeg me nog af of jullie weer een vakantiekindje zouden krijgen, maar ik lees nu dat dat teveel is op dit moment. Dus jullie zouden toch weer datzelfde kindje krijgen dan? Hopelijk heeft ze in dat andere gezin ook een fijne tijd. Wij gaan morgen Tibor ophalen, vind het best wel weer spannend hoor! ;-)

Anoniem zei

Jullie ook een heel fijne vakantie!

Mama Monique zei

Allereerst wens ik jullie natuurlijk ook een heerlijk onbezorgde vakantie toe. Dat je mag goed en veel mag genieten van elkaar, van de tuin, van de dingen en mensen die je om je heen hebt.

En valkuilen... we hebben ze denk ik allemaal. Het moeilijkste er aan is om het ook daadwerkelijk toe te geven. Helemaal tóp dat je het hebt gedaan. Bewonderingswaardig.
Jammer natuurlijk van jullie vakantiegangertje. Maar misschien volgend jaar weer?

Geniet van de komende weken!

Judith zei

Fijne vakantie!

het lieveheersbeestje zei

Lekker Jente, zes weken rust in de tent! Geniet van de vakantie, groetjes van Mama lieveheersbeestje.

Jantine zei

Geniet maar van je vakantie, even lekker bijkomen!

mama'ritha zei

Fijne vakantie joh! Vandaag een wat frissere dag, geloof ik. Wat een humoristisch plaatje: een zwembad vol.