12 november 2010

Blij verrast!

De afgelopen dagen kwamen er zoveel leuke dingen aanwaaien, allerlei verrassingen, dat ik er helemaal blij en een tikje stuiterig van ben (of komt dat door het weer...)?
Ik vis een paar voorbeelden uit het stapeltje 'blije dingen'.


Zo kreeg ik via de mail het verzoek of ik mee wilde werken aan een fair hier in de buurt, over twee weken al... 'k Was erg verrast dat ik gevraagd werd en het lijkt me erg leuk! Ben gelijk aan de slag gegaan om straks een hoekje met gezellige spulletjes neer te kunnen vullen! Als ik meer weet, zal ik hier ook wat reclame maken ;-)


Vanochtend kreeg ik bij de post een tijdschrift (Bespaarvisie magazine) waar ik aan had meegewerkt, mijn eerste consuminder interview :-) Ik wist niet wanneer het precies uit zou komen en hoe het eruit was komen te zien. Ik was daarom des te meer verrast toen ik zag dat ik twee pagina's toebedeeld had gekregen!


Ook een leuke verrassing kwam van de buurkinderen. Ze brachten een grote zak met pieten en sinterklaas verkleedkleren, sinterklaasboekjes en een DVD. Leuke pakjes om in de eerste schoen-zet-sessie te doen! Er zat zoveel in de zak, dat ik graag een setje (voor kinderen van 5-8 jaar, denk ik) doorgeef. Deze keer eens via m'n blog en niet via het schoolplein :-)


In het echt glimt hij niet zo erg, dat komt door de flitser :-) Heb je interesse, mail me dan even of laat een berichtje achter... Dinsdagochtend verloot ik het pakje (tenminste... als meerdere mensen belangstelling hebben).

Verder waren er nog de gigantisch verregende snoetjes gisteren met Sint Maarten die glunderend keken naar de potten en potten vol snoep :-), geweldig mooi om te zien! De bloemen die ik zomaar kreeg van m'n man, de leuke lintjes die ik vond in het tuincentrum. En blij werd ik ook van alle 'vele kleintjes' die jullie achterlieten! Leuk om al jullie tips te lezen, soms als opfrisser, soms iets nieuws. 'k Ga er mee aan de slag de komende tijd.

9 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoe heet het blad en is het ergens te vinden, groet tanjakarst@hotmail.com

Mararangi zei

ik vroeg mij ook af in welk tijdschrift dit artikel te lezen is? En wat het pakje betreft, ik ken wel iemand die dit heel leuk zou vinden. groetjes

Franca zei

Je maakt me wel heel nieuwsgierig Jente.
Welk blad is het?
En al die lieve dingen die jou kant op kwamen?
Van harte verdiend!

Jente zei

Dat was ik er helemaal vergeten bij te zetten, heb ik alsnog gedaan. het staat in Bespaarvisie magazine. Het is een blad voor klanten en het wordt op beurzen uitgedeeld. Of het ergens te koop is weet ik niet. We willen het artikel inscannen en dan zou ik het kunnen mailen als jullie dat leuk vinden.

Groetjes Jessica

Anoniem zei

goeiemorgen ik wel ook heel graag dat artikel lezen hoor en wat fijn zo veel fijne dingen om van te genieten!!lieve groet Jezebelle uit vlaanderen

plukdedagsandra zei

Dat klinkt als een geweldige dag. Soms heb je van die dagen dat er precies vanalles komt aanwaaien waar je zo dankbaar voor kunt zijn.

Groetjes, Sandra.

Vlijtig Liesje zei

Fijn om zo te genieten, van de dingen die op je pad komen! Een fijn stukje om te lezen.

Stoer dat je geïnterviewd bent trouwens!

MvB zei

Hoi Jente, wat leuk zeg!!! Het lijkt mij ook leuk om je artikel te lezen hoor!

Groetjes,
MvB

Anoniem zei

Hoi Jente,

Ook ik zou graag je artikel willen lezen!

Groeten Mariella