22 augustus 2010

Groene uitdaging

Voor de vakantie heb ik het boek van de No impact man gelezen. Er begon een persoonlijke uitdaging te kriebelen... ik wilde iets doen met wat ik had gelezen.

M'n kriebels heb ik omgezet in een concreet plan, eens kijken of het lukt! Het is flinke uitdaging geworden met het doel te delen, te leren, scherp te blijven, consequenter te worden, plannen eindelijk eens uit te voeren en om ideeën uit te wisselen met anderen.

Omdat ik dit blog graag zo anoniem mogelijk wil houden en ik de uitdaging graag wil delen met anderen in m'n omgeving heb ik een nieuw blog op internet gezet.

5 opmerkingen:

meiske zei

Ik heb ook No impact man gelezen. Een inspirerend boek, maar hij gaat wel ver met zijn gedachtengoed. Maargoed, ik haal eruit waarvan ik denk dat voor ons werkbaar is.
Je zou ook groen,groener,groenst moeten lezen. Over een jonge vrouw die 365 groene uitdagingen aangaat. Leest lekker weg en heeft denk ik nog meer tips dan No impact man.
Ik ga een klein beetje meedoen.

jente zei

@ meiske, ik vond de No impact man ook erg ver gaan hoor, maar het heeft me wel aan het denken gezet. Het boek dat jij noemt ken ik niet, maar ik zal eens kijken of de bieb het heeft.

het lieveheersbeestje zei

Ja, dat boek heb ik ook gelezen (groen), en dat is nog leuker hoor! Leest ook wat makkelijker dan de no impact meneer. Overigens ben ik heel enthousiast over je nieuwe blog hoor! Heel veel succes er mee, ik ga je volgen en hoop er ook veel aan te hebben. Overigens ben ik van plan om in september niets nieuws te kopen..op de etensboodschappen na...

Franca zei

Veel succes met je nieuwe blog!
Als je groen,groener,groenst wil lezen, laat het maar even weten.
Ik stuur het gratis naar je op.
groetjes, Franca.

janneke zei

ha jente
hartstikke leuk idee! ik ga je volgen en zal proberen via de reacties ook mijn ideeën er bij te geven - als ik die heb!
is het een idee om deze week wat dingen rond kinderen die weer naar school gaan te doen?
ik zou beide boeken ook graag lezen; is het zo dat ze rondgestuurd worden via blogs of klopt dat niet?
groet, janneke