19 mei 2009

Textielverf

De afgelopen weken ben ik vaak 'nuttig creatief' bezig geweest, dus het werd tijd om eens iets leuks om handen te hebben! Ik had een lettersjabloon liggen waar ik nog nooit wat mee gedaan had. Afgelopen zaterdag heb ik textielverf gekocht en ik ben wat gaan uitproberen op effen shirtjes. Met stof en vilt heb ik op de andere kant een applicatie gemaakt, zodat beide kanten van het shirt er stoer uitzien.Het kaartje is een felicitatiekaartje voor een pasgeboren achterneefje. We hadden geen kaartje in huis en mijn man viel op het station bijna flauw van de prijzen toen hij er eentje wilde kopen: twee euro! En dat voor een suffe kaart waar je je naam niet op wilt hebben staan ;-) Dus ik ging zelf even aan de knutsel en dit beviel stukken beter, zowel qua uitstraling als qua prijs.

7 opmerkingen:

Karien zei

Nou, inderdaad, wat leuk, en zo'n zelfgemaakte kaart geeft veel meer voldoening voor jezelf en waardering van de andere kant!

Ri zei

Wat een superleuk kaartje op deze manier. Mijn complimenten.

Mama Monique zei

En het is zeker de moeite waard om er zo eentje cadeau te krijgen ;-)

Wat zijn die shirts gaaf geworden! Zo kun je voor weinig een hele stoere exclusieve garderobe voor de kids in elkaar knutselen.

Alex / Besparingsmeter zei

Enorm leuk geworden (en is natuurlijk eens wat anders dan een normaal kaartje waar iedereen mee komt aanzetten!)

MiekKs zei

Leuk geworden die t-shirts en het kaartje. En het is toch veel leuker om een kaartje te krijgen dat zelf gemaakt is!

Christel zei

Gaaf hoor, krijg de kriebels, heb namelijk nog een kist vol textielverf :) Heb eerst gisteravond (afgelopen nacht haha) wat dingen afgemaakt. Een tasje voor mijn tante en een beer van een oude trui. Voor de rest staan er dit weekend 9 gordijnen voor ons buitenverblijf op de planning.

Michel zei

Het werken met textielverf is erg verslavend. Oude kleding wordt weer als nieuw en je kan zoals je hier kunt zien van alles mee doen.


gr,
Michiel
www.drogistdrogist.nl
http://www.drogistdrogist.nl/merk/dylon