18 mei 2009

Twee grote kerels

Gezellige, drukke dagen achter de rug. De belangrijkste gebeurtenis is de verjaardag van onze zoon, hij is alweer vijf jaar! Dan ben je ineens een hele vent! Superblij was hij met alle leuke kadootjes, alle visite, het lekkers wat er op tafel kwam. Maar vooral met het feit dat hij al zo groot is!

Bij gebrek aan betere planning ;-) hebben we vanochtend (errug vroeg) samen de traktaties in elkaar gezet, een hele serie vishengels voor de klas. Trakteren, spannend en leuk tegelijk! En vrijdag nog zijn eerste, echte kinderfeestje! Wat een week voor hem!

En we hebben nog een tweede grote vent in huis. De luiers kunnen overdag in de kast blijven, een hele mijlpaal! Stoer loopt de jongste nu rond, gaat zelf om de haverklap naar de WC. Hij blij, ik blij. Blij dat 'ie het eindelijk 'door heeft', dat ik niet meer met die ellendige pakken hoef te slepen, dat ik nu een paar tientjes over heb voor andere dingen die niet zo snel in de vuilniszak verdwijnen :-)

Tot slot wachten wij met lichte spanning op een telefoontje van de makelaar... De eerste kijkers waren afgelopen zaterdag binnen vijf minuten weg, hadden niet gezien dat ons huis aan het spoor stond (hoe kun je dat missen met een rangeerterrein vol sporen op de luchtfoto in de brochure). Het tweede stel was erg positief. Enthousiaste kijkers zijn niet gelijk kopers, maar je koopt alleen als je enthousiast bent. Opnieuw afwachten.

9 opmerkingen:

Karien zei

Spannend hoor, zo'n verkoop! Kun je het een beetje loslaten en vertrouwen dat het wel goed komt? En gefeliciteerd met de mijlpalen binnen het gezin!

Mama Monique zei

Spannend, spannend, spannend! En joepie! Wat een feest! Hier ook een grote kleine knul die iendelijk door heeft dat het toilet helemaal nog zo gek niet is. Nu alleen nog buiten de deur en 's nachts droog blijven en dan is mama nog blijer!

Fijne dag vandaag!

Anoniem zei

Gefeliciteerd Jente met je twee grote kerels!
gr.mirjam

Petra zei

Spannend! Ik zal voor je duimen. Enne, nog gefeliciteerd

willeke zei

Gefeliciteerd met die grote kerels van je!
Het zou wel makkelijk zijn, als je van de luiers af was. Scheelt een boel centen.

hartelijk zei

Gefeliciteerd hoor, wat een mijlpalen weer!

Geniet ervan!

Adriana

het lieveheersbeestje zei

Gefeliciteerd met jullie grote ventje! En wat een leuke tractaties...mooi! (je bent 'smorgens vroeg errug crea hoor!!!)
Weet je wat ook zo heerlijk is als ze zindelijk zijn? De ruimte die overblijft in de container! (nu hoef ik hem nog maar één keer in de week aan te stampen...)
Succes met de verkoop van het huis...

Andrea zei

We hebben dus allebei een mei 2004 kindje! Nog van harte gefeliciteerd met zijn verjaardag! Hopelijk was het kinderfeestje leuk?!

Spannend, het verkopen van jullie huis! Veel succes!

Christel zei

Nog van harte gefeliciteerd.
En hoe staat het met de enthousiaste kijkers?