21 augustus 2009

Eerste oogst

Toen ik gisteren mijn mailbox opende kreeg ik ongeveer dezelfde kleur als de eerste oogst van onze tomatenplant :-)

Ik was blij verrast door alle reacties! Dochter was erg blij met haar nieuwe aanwinst. En ik ga er ook nog eentje voor mezelf maken van een ander stofje, had ik besloten. Iemand vroeg om een werkbeschrijving, die ziet er nu nog erg summier uit... Wanneer er meer mensen zijn die een werkbeschrijving leuk vinden, dan wil ik wel e.e.a. op de foto zetten als ik aan de slag ga. Wil je dat dan even aangeven via een reactie of mailtje naar Jente75@gmail.com?

Nu aan de slag in huis. Vanmiddag een feestje van m'n schoonvader, hij gaat met de VUT en neemt afscheid op zijn werk. De laatste hand leggen aan de map die we kado doen "Wat te doen met zoveel vrije tijd", vol met ideetjes, waardebonnen voor dagjes uit, ideetjes van de kleinkinderen voor 'een opa die altijd tijd heeft...' etc. Na afloop bij hen thuis nog een soort borrel en we gaan gezellig samen eten. Morgen weer feest, het jaarlijkse straatfeest waarvoor ik 18 mini hartige taartjes ga bakken, ons aandeel in het lopend buffet. Het kan dus niet op dit weekend met de gezellige dingen :-)

8 opmerkingen:

Wiek zei

Hoi Jente,

ik zou graag een tutorial van de schooltas lezen en ik denk ook gebruiken :-D
Ben ideeen aan het opdoen voor een goede tas voor de biebboeken. De huidige is niet stoer genoeg voor mijn lief ;) en trouwens ook helemaal versleten...

groet Wiek

Marjon zei

hai Jente,

stiekem lees ik al een tijdje mee op je leuke log en ik ben gewoon jaloers hoeveel leuke dingen je weet te maken..
Heb hier al in mijn hoofd: als ik over 3 maand in ons eigen huisje zit, wordt de eerstvolgende aankoop een naaimachine..leukleukleuk!

Maar ook ik zou graag een handleiding van je tas willen zien hier (en dan proberen hem ook te maken!) hij is echt heel erg leuk!

groetjes, Marjon
www.marjone.web-log.nl

Karin zei

Ik wil ook graag zien en lezen hoe je deze mooie tas hebt gemaakt. Een tas(patroon) kan natuurlijk nooit kwaad!!
Alvast bedankt en een heel fijn weekend,
Karin

Clarien zei

Mijn dochters zijn heeeel kritisch op hun tassen, het is niet snel goed genoeg... Nou heb ik ze fotoos van jouw dochters tas laten zien en ze vonden hem allemaal prachtig!!

Dus.. als jij het niet vervelend vind om de beschrijving te plaatsen... heel graag. Heb ik meteen 3 sintkadoos te pakken!

(misschien wel meer, want in een stoere kleur kan hij ook voor jongens!)(hee, voor mezelf!)(voor m'n zus, vriendin... sjonge, dit wordt een tassenjaar!)

Tineke zei

Hallo Jente, wat een mooie grote tomaat heb je daar zeg! En net zo rood als die tomaat, dat had ik wel eens willen zien ;-) Ik vind je tas heel mooi gemaakt en het is altijd leuk om te zien hoe een ander dingen maakt. Leuke kraamkadootjes heb je gemaakt. Felicitaties voor je schoonpapa. Was het straatfeest leuk?

Brigitta zei

Hallo Jente, ik heb net je blog ontdekt en ga je maar direkt volgen want ik vind het hier erg gezellig. En een werkbeschrijving van die tas die je voor je dochter hebt gemaakt zie ik ook wel zitten ;-) Geloof het of niet, ik heb dezelfde stof liggen!!

Groetjes
Brigitta

jente zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
jente zei

Het is er in alle drukte even bij in geschoten, maar meestal reageer ik altijd op reacties... nu alsnog op enkele...

@ Marjon, leuk dat je een berichtje achterlaat als stille meelezer. Leuk om plannen te maken voor je eigen huis, of niet? Wij zijn ook een poosje geleden over gegaan, maar nieuwe dingen voor het huis maken dat moet er nog van komen :-) Ik probeerde op jouw blog te kijken, maar dat lukte niet.. kan dat kloppen?

@ Brigitta, nou... welkom dan maar. Leuk dat je een berichtje achterliet en grappig dat je dezelfde stof hebt liggen :-)

@ Tineke... dat rood steekt altijd erg mooi af bij mijn blonde haar, al was 't misschien een tintje lichter dan op de foto ;-)