14 januari 2009

Even een momentje voor mezelf

Zo... even een momentje voor mezelf inlassen om te bloggen, het is alweer een paar dagen geleden dat het er van kwam. De hele week ben ik zo ongeveer aan één stuk door gegaan van 's morgens vroeg tot 's avonds (erg) laat met allerlei regeldingen rond de aanrijding (bedankt voor de lieve reacties !) en rond de verhuizing. We hadden gisteren ook nog een gesprek met potentiele huurders, een leuk pasgetrouwd stelletje. Rond de verhuur moesten we er wel even goed induiken om alles goed te regelen. Verder gaat het gewone leven ook door en vieren de juffen volgende week hun verjaardag en als klassenmoeder regel ik met iemand anders alle praktische dingen. En dan ook nog het huishouden ... ach... laat ik het daar maar niet teveel over hebben ;-)

We hebben nog amper tijd gehad om eens goed na te denken over een andere auto. Balen is dat we net vorige week onze overbruggingshypotheek flink hadden verlaagd om de rentekosten te drukken en daar willen we niet op terug komen, bang dat er moeilijkheden van komen met de hypotheekverstrekker. We zitten dus flink te rekenen wat er nu voor een auto overblijft en wachten af wat we voor de oude terug krijgen. Het wordt een leuke consuminderuitdaging de komende maanden, maar we weten dat er in april en mei nog geld binnen gaat komen en dat maakt het te overzien.

Gelukkig hebben we een leenauto die we wel een poosje kunnen gebruiken en dat heb ik ook flink gedaan de afgelopen week. Ik moest bijna iedere dag naar een andere stad voor onderzoek bij een specialist. Ben helemaal beplakt en beprikt met -tig allergenen om te kijken of dat mooie bultjes oplevert :-). Morgen alle uitslagen en gesprek met de specialist en dan ga ik 's middags naar weer een andere stad naar een gespecialiseerde diëtiste. Eens kijken wat ik nog mag eten.. ik hoop wel iets meer dan nu eerlijk gezegd. Ik mag zo weinig (on)gezonde & lekkere dingen dat ik constant op moet letten dat ik niet teveel afval... Als je dik bent wel handig, maar dat ben ik niet :-)

Ondanks de drukte gaat alles hier goed, ik merk dat ik de drukte en het geregel best gemist heb de afgelopen maanden. Op mijn werk was ik de hele dag zo bezig, het begint te kriebelen om weer aan de slag te gaan...

Geen opmerkingen: