20 juli 2009

Afscheid en dan... op vakantie!

Nog even een laatste blogje voordat we op vakantie gaan. Vanmiddag hebben we Bonjour weggebracht naar een ander gastgezin, waar ze de laatste dagen zal verblijven tot ze terug gaat naar Parijs. We hadden onze camping al gereserveerd voordat zij in beeld kwam dus het moest even op deze manier. Zelf vond ik dat een beetje vervelend, maar ze pakte het goed op en het klikt ook goed met de andere gastouders. Als afscheid hadden we afgelopen zaterdag een klein feestje gegeven, met een gezellige gourmet-maaltijd en we hebben wat kleine kadootjes gegeven. Ze was er erg blij mee en genoot van alle aandacht. Ze heeft het hier leuk gevonden en daar gaat het om. Straks zit er een stukje van mijn hart in Parijs, want ze heeft er wel een plekje ingenomen. Maar we zijn ook blij dat we nu weer met ons eigen gezin zijn. Het was een mooie periode, maar ook erg intensief.

Vanochtend zijn de dames nog even aan de knutsel geweest (met een beetje hulp :-), ze hebben een portemonnee gemaakt van een leeg pak drinken.

Misschien een leuke tip voor een regenachtige dag? Klik hier voor een filmpje met uitleg (niet ons ons hoor... ;-) Ik heb het klitteband achterwege gelaten en een sluiting gemaakt met elastiek (en daarna pas het tussenschotje dichtnieten).

Nu is het stil in huis. We hebben de oudste en jongste even naar opa en oma gebracht voor een nachtje logeren. Morgen alles inpakken, de boel schoonmaken en dan 's avonds vertrekken richting Frankrijk. En vanaf woensdagmiddag hopen we dan voorlopig te genieten van het camping gevoel!

Een fijne vakantie gewenst!

6 opmerkingen:

gerrie zei

Jente,
Een genoeglijke vakantie. Mooi weer en een goed boek of spelletjes met de kinderen, heerlijk.
kom gezond terug, dan kunnen we weer meegenieten met je levensverhalen.
Hartelijke groet en tot laters
Gerrie

Karien zei

Wat een leuk idee, die portemonnee! Die drinkpakken hebben vaak zo'n mooie binnenkant, ik heb er ook eens een fotolijstje mee gemaakt, dat stond ooit in de DoeHetZelf of zo.

Franca zei

Fijn dat je de logeerparty met een goed gevoel af kon sluiten.
En nu op naar een heerlijke vakantie! Heel veel plezier, en heel erg genieten.
groetjes, Franca.

Karin zei

Een hele fijne vakantie en geniet ervan. Trouwens, wat een prachtige tent (wij hebben er ook zo een)!!!!!!

Petra zei

Fijne vakantie! groetjes Petra

Besparingsmeter zei

Een hele fijne vakantie toegewenst, zal vast goedkomen met het mooie weer :D.