13 oktober 2009

Wie doet er mee?

Ideetjes opdoen bij elkaars blogs vind ik zelf erg leuk. Vaak geef je er een draai aan en maak je je eigen persoonlijke creatie. Dat is voor mij een reden om wat dingen die ik gemaakt heb op m'n blog te zetten en niet zozeer om te pronken :-)

Ik zat nog wat te denken aan een reactie van iemand, om een gezamenlijke website te hebben waar je je zelfgemaakte kadootjes op kunt zetten. Eigenlijk lijkt dit me best een leuk idee! Kun je makkelijk zoeken als je een kadootje wilt maken, heb je een voorbeeld en eventueel een link naar een patroon. Om dit concreet te maken: ik denk aan een gezamenlijke blog waar je als je lid bent berichtjes op kunt plaatsen. Gewoon een simpel blogje hoor, met korte berichten, een foto, wat uitleg en zoektermen. Je hoeft niet vaak te plaatsen, gewoon als je eens wat leuks hebt gemaakt.

Voordat ik een blog 'optuig' de vraag: wie zou er mee willen doen? Wil je dan je (blog)naam, je mailadres en eventueel een naam voor de site mailen (jente75@gmail.com) ? Is er voldoende belangstelling, dan zet ik binnenkort de blog online. En anders niet, dan blijf ik gewoon af en toe een fotootje op m'n blog plaatsen.

11 opmerkingen:

MiekK's zei

Hoi Jente,
Leuk idee, ik wil wel meedoen! Ik mail je morgen even (dan heb ik wat meer tijd..)
Groetjes, Marieke

Christel zei

Natuurlijk ben ik hiervoor in, wil je mijn emailadres nog apart? Een naam... Toevallig had ik gisteren al iets opgezet... Create something nice... kunnen we ook internationaal haha. Maargoed, die is al gekoppeld aan mijn emailadres. Al kan ik die natuurlijk gewoonweg openstellen voor meerdere mensen. Je hebt zelf ook inspiratie genoeg toch, voor een leuke naam...

Mama en zo zei

Ik heb je al gemaild, maar ook ik doe mee!
Enne Marieke...Had van jouw blog al een ideetje 'geleend', hihi!
Groetjes Alies

janneke zei

ha jessica

wij hadden het er al over gehad; ik doe ook mee

idee voor naam: made with love (maar misschien is dat wat te wereldwinkel achtig)
handmade kan ook

ik had ook een ideetje voor labels: verschillende kamers.
dus kinderkamer; kraamkamer; voorraadkast; badkamer; meidenkast; jongenskist; woonkamer; keuken; tuin etc.
dan kun je het allemaal wat makkelijker terugvinden.

Mama en zo zei

Ik sluit me aan bij Janneke, leuk idee!
Ik had aan dezelfde naam ideeën zitten denken maar dat is ook de slogan van olliebollies (www.olliebollies.nl)
Verder had ik nog: geven is een feestje
We zijn al met z'n 5-en :-)
Groetjes Alies

JutVrouw zei

Hallo Jente, ik zou ook graag meedoen. Waar ik vooral tegenaan loop is dat ik uit de kleine kinderen ben en dus vaak voor een volwassene iets als cadeautje wil meenemen. Voorheen borduurde ik dan handdoeken met naam en evt. iets over de hobby erbij maar de laatste tijd doe ik dat niet meer omdat ik denk ( ja, mijn eigen gevoel dus ) dat iedereen dat nou weleens gezien heeft. Dus zoek ik naar inspiratie voor iets anders en hoop dat ik dan ook weer wat productiever word ;-))

groetjes Gaby

li-lisette zei

Oh, leuk! Ik doe ook mee! Goed idee! Ik ben nooit zo goed met namen en ik ben nogal druk met de website voor m'n winkel waar al mijn ideeën in gaan zitten, maar als ik gewoon zo nu en dan een foto in kan sturen, doe ik mee!!

Judith zei

Hoi Jente,

Wat een leuk idee! Ik wil ook wel meedoen!

Groetjes Judith

handMADEBYMEET zei

dit is een leuk idee!als er nog ruimte is.... ik wil wel mee doen!

het lieveheersbeestje zei

Lijkt mij ook een leuk idee hoor! Maar mag je dan ook ideetjes van iets wat je op het internet tegenkomt er opzetten, of moet het je eigen idee zijn? Ik heb overigens de links van veel sites waar ook zoiets op staat, meestal amerikaanse sites. Ik mail je binnenkort (moet naar school om het kleintje te halen, je kent het wel; op het nippertje nog even computeren...)
Groetjes mama Lieveheersbeestje.

jente zei

@ lieveheersbeestje: het idee is om kadootjes die je zelf hebt gemaakt te plaatsen. hoeft niet je eigen idee te zijn, maar het is misschien wel netjes om er een link of bronvermelding bij te zetten als je iets exact hebt nagemaakt.