25 september 2010

Middagje weg


Tassen, sleutelhangers en andere spulletjes, labeltjes, prijslijst, bestellijst... van alles ging vanmiddag mee in de auto. We gingen naar de presentatiemiddag van m'n vriendin, een uurtje rijden hier vandaan. 't Was boeiend om te horen wat ze doet, mooi in de foto's te zien en vooral fijn om haar weer even te zien. De kinderen vonden het ook erg interessant om te horen hoe het leven in A.fghanistan eruit ziet en om te zien hoe mensen daar leven, kinderen naar school gaan, ezels vrachten vervoeren.

Ergens was het nog best spannend om de spulletjes daar zo neer te leggen, ik heb nog nooit eerder op deze manier verkocht. Maar het was eigenlijk best leuk. Een paar mensen kochten iets en er zijn wat dingen besteld, komende week kan ik dus aan de slag ;-) De naaimachine staat gerepareerd te wachten bij een vriendin in een andere stad, die haal ik dinsdag op. Woensdag is het Stoffenspektakel bij ons in de stad, daar kan ik mooi wat stof en lint inslaan voor de komende tijd om veel leuke dingen te maken. Als ik zoals vandaag weer zie wat ze allemaal doet en merk hoeveel liefde ze voor de mensen daar heeft, dan heb ik ook weer helemaal zin om aan de slag te gaan.  Dochter heeft ook iets bedacht dat ze wil verkopen, leuk dat ze zo meedenkt!

Hier hou ik het even bij vandaag... nu lekker met een kop koffie op de bank en dan rustig aan doen vanavond. 'n Fijn weekend verder!

4 opmerkingen:

Mama en zo zei

Leuk om zo jouw steentje bij te dragen aan het project van je vriendin, met jouw eigen talent :-)
Geniet lekker van het stoffenspektakel, ik kan er altijd úren rondstruinen (wat ik ook ga doen, want voor mijn werk ben ik al een stukje op de route woensdag ;-))

wilmi zei

mooi werk! En goed nieuws in je vorige post.. (nou ja, beter nieuws..) mooie foto's maak je met je toestel! En het stoffenspektakel, lijkt me ook erg leuk. Fijne zondag verder,
groetjes,
Wilmi

anderson cottage zei

Hai Jente, wat goed van je om je kinderen erbij te betrekken,en wat leuk dat je dochter meedenkt, ben benieuwd.
Veel plezier met je stofjes, als het een nieuw lapje is ben ik altijd zo blij, succes, liefs marion

Franse Lelie zei

Wat fijn om zo samen bezig te zijn voor een mooi doel! Lieve groet Jolanda