30 september 2010

Vrolijke kleurtjes en kriebelhanden

De afgelopen dagen heb ik het in het huishouden rustig aan gedaan, enigszins noodgedwongen :-) Mijn handen gaven er ineens weer flink de brui aan en mijn zalf was op (natuurlijk net in het weekend). En dan valt pas op hoe vaak je je vingers buigt, hoe vaak je water nodig hebt en hoe vaak het regent (dat voelt namelijk als speldjes). Gelukkig is het ergste achter de rug en begint het er weer een beetje als gewoon vel uit te zien :-) Het milieu heeft er ook onder 'geleden', want ik pakte vaker de auto omdat ik na een regenbui nog tijden jeuk heb en mijn handen nog verder stuk gingen. Mijn weekbudget ook, want ik heb veel kant en klare zakjes aardappelen en potten groente open getrokken omdat ik niet kon schillen en snijden. Nou ja... het is even niet anders. Ik had nu wel genoeg tijd om vriendinnen op te zoeken, bij te praten en om regeldingen te doen.

Mijn naaimachine staat ook weer op tafel, hij doet het weer! Ik heb vanmiddag een flinke voorraad sleutelhangers gemaakt. Het ziet er altijd zo gezellig uit al die kleurtjes, bijna jammer om ze weer te verkopen...Straks ga ik nog even bezig met een paar bestellingen, ook weer van die vrolijke dingen. De dames die wachten op de P.I.F. moeten nog heel even geduld hebben, volgende week hoop ik ermee aan de slag te gaan!

In het voorjaar en in de zomer ben ik graag buiten bezig, maar nu geniet ik er helemaal weer van om binnen bezig te zijn. Ieder seizoen heeft wat dat betreft zijn eigen bezigheden. In het najaar ben ik vaak bezig om het thuis gezelliger te maken voor de winter, maak ik leuke hoekjes, heb ik meer zin in het lezen van boeken, pak ik creatieve hobby's op. Ik krijg vaak ook zin om in het najaar op les te gaan of om een cursus te volgen. Naailes (wil ik al jaren), een cursus haren knippen (zodat ik weet wat ik doe en niet alleen op gevoel knip) of een module van de open universiteit (om die grijze massa wat in beweging te houden)... ik weet nog niet wat het wordt. Maar er over nadenken is al een deel van de pret...

8 opmerkingen:

plukdedagsandra zei

Prachtige sleutelhangers.

Ieder seizoen heeft inderdaad zijn eigen bezigheden.

Beterschap, Sandra.

Judith zei

ik hoop dat t snel were beter gaat met je handen. leuke sleutelhangers

tineke zei

heel erg leuk zeg, die sleutelhangers!!
sterkte en beterschap met je handen!

Johanna zei

Vrolijke sleutelhangers. Vervelend als het lichaam je soms in de steek laat. Sterkte!

Franca zei

Wat naar, die pijnlijke handen.
Sinds deze zomer weet ik wat mijn probleem was/is. Namelijk de brilledoos die een metalen sluiting had! Sinds ik een nieuwe heb zijn mijn handen gaaf. Ik zou willen dat jou probleem zo simpel op te lossen was.
De sleutelhangers zijn weer zo mooi!
Ik stuur je een mailtje!
groetjes, Franca.

Petrouchka zei

de sleutelhangers zijn super !!!ben er verliefd op ..

Petrouchka

Lotte zei

Wat een leuke sleutelhangers!
Ik ga binnenkort even rustig in 'je winkeltje'kijken.

groetjes, lotte

en alvast een fijn weekend!

Vlijtig Liesje zei

Ik vind ze geweldig die sleutelhangers. Die babushka poppetjes zijn erg leuk.

Ik geniet ook erg van 'lekker binnen' zijn nu.