7 november 2008

Plezier voor niets

Terwijl het boven feest is, kruip ik achter de computer. De kinderen hebben een zelf georganiseerd feestje van Konijn, de lievelingsknuffel van oudste zoon. De afgelopen week hebben ze slingers gemaakt en opgehangen, uitnodigingen geschreven voor vriendjes en een vriendinnetje. De radio van grote zus staat nu bij de broertjes op de kamer en het klinkt super gezellig. Konijn heeft leuke cadeaus gekregen: een wortel, een strijkkralen vlinder en een eigen voerbakje met een paar dropjes... Zelf hadden we pakjes gemaakt met wat tractaties erin (die waren binnen een minuut verdwenen).

Heerlijk om te horen hoe ze genieten van hun eigen feestje!

Op hun kamer na :-) is alles helemaal spick and spam, keurig opgepoetst en opgeruimd. Hier en daar wat extra aandacht gegeven: wat was op de vloer, wat tandpasta op viltstiftplekken die op wonderlijke plaatsen te vinden waren (jammer genoeg ging het niet overal vanaf, meestal werkt dit perfect!), azijn op de tegels en wasbakken zodat ook dat weer mooi glimt. Buiten wat nieuwe plantjes in de bakken, ziet er weer gezellig uit zo!

Het lijkt trouwens net of het geld vleugeltjes heeft deze week, tjonge. Vele kleintjes maken een grote, dat geldt helaas niet alleen voor besparen... ook voor uitgeven ;-)
Gelukkig hebben we net onze douche zandloper gekregen, die kon je laatst gratis ergens bestellen. Of we er veel mee terug gaan verdienen? We zitten nu op een jaarverbruik van ca. 90 m2 met zijn allen, veel kan daar niet vanaf denk ik. Maar je houdt zo de tijd wel beter bij, dochter was ineens binnen vijf minuten klaar!

4 opmerkingen:

bijna rijk en beroemd:) zei

Dank je wel voor de felicitaties vwb mijn nieuwe baan.

Wij hebben ook de gratis doucheloper. Ik denk dat het bij ons zeker gaat schelen. Dochterlief was zelfs voor alle zand verdwenen was klaar.
En ik ben nu ook veel bewuster, dus korter aan het douchen.

Jente zei

Bijna rijk en beroemd,
leuk dat je even een berichtje achterlaat. De doucheloper werkt goed, we zijn bijna allemaal klaar voor het zand erdoor is :)

Anoniem zei

Hoi, Leuke blog zeg.
Zeg, die zandloper waar kan ik die krijgen/kopen????
Gr. Yvonne.

Jente zei

Hoi Yvonne
Bedankt voor je berichtje!
De zandloper is gratis aan te vragen bij http://www.echtdouchen.nl/zandloper.php
groetjes