4 maart 2009

Stoffenspektakel

Een gezellig avondje achter de rug. Iets na zevenen reed een vriendin de auto voor, met nog een vriendin en een moeder van de 'oude school' om samen naar het Stoffenspektakel te gaan. Ik was hier nog nooit geweest en het overtrof mijn verwachtingen. Wat een stapels, stapels stof! En leuk....!! Ik liep bijna te watertanden. Maar ik had me plechtig voorgenomen heel selectief te kopen. Gelukkig ben ik nog niet helemaal bijgekomen van de verhuisdrukte, waardoor ik behoed werd voor al te enthousiaste naai-ijver en creatieve gedachtenspinsels. Bovendien weet ik niet zeker waar mijn naaimachine momenteel op zolder staat, dat scheelt ook om impulsaankopen te voorkomen ;-)

Aan het eind van de avond liep ik de hal uit met een paar leuke lapjes, voor een kussen op de keukenbank, een rokje voor dochter en twee (oké, ik geef het toe) impulsaankopen voor creatieve naai-acties. Voor 1,50 per lapje... kijk dat valt dan nog wel mee.
Nu mijn naaimachine opzoeken en dan zal ik binnenkort maar weer eens een projectje showen. Dat is al weer een tijdje geleden.

1 opmerking:

Anoniem zei

Ik heb je gelinked op mijn nieuwe blog, ik hoop dat je dat goed vindt.

Ik lees je blog met veel plezier, al heb ik nog niet eerder op een blogje van jou gereageerd.