18 januari 2010

Leuke post en m'n werkplek

Af en toe brengt de post echt leuke dingen. Afgelopen week kreeg ik een pakje van Atelier de Vierjaargetijden. Ik had een mooie give-away gewonnen waar ik erg blij mee ben ...De winterelf hangt nu aan de tak voor het raam naar binnen en buiten te kijken en ze heeft al verschillende complimenten gekregen van mensen die op bezoek waren :-) Er zat ook nog een lapje mooi handgeverfd vilt bij om iets moois van te maken.

Leuke post (maar vooral ook nuttig) waren ook de speciale huishoudhandschoenen die ik had besteld. Nu heb ik geen smoesjes meer om huishoudelijk werk uit te stellen... er kan weer gewerkt worden ;-) 

Verder kreeg ik zaterdag de 101 woonideeën op m'n deurmat. Dit had ik kado gekregen voor m'n verjaardag van een aantal moeders van school. In plaats van allemaal een aardigheidje mee te nemen hadden ze het geld bij elkaar gedaan en me een proefabonnement kado gedaan. Erg leuk bedacht! Gisteren kreeg ik als verlaat verjaardagskado nog een proefabonnement op een ander tijdschrift, dus voorlopig genoeg gezellig leesplezier!

Verder ben ik lekker aan de slag gegaan om m'n werkplek in te richten! Afgelopen zaterdag is het buro in elkaar gezet, kwamen de planken aan de muur en hebben we een zelfgemaakt boekenkastje tegen een andere muur gezet. En toen heb ik uit alle hoeken en gaten van het huis mijn spulletjes bij elkaar verzameld, heerlijk zo'n eigen plek! En ook heerlijk om weer ruimte over te hebben in andere kasten ;-)En je vind nog eens wat terug...  Bijvoorbeeld een stuk van een oude wollen deken waar ik een tijdje geleden een tas van wilde maken. Omdat ik er uitslag van kreeg leek een tas me toch niet zo'n strak plan, maar een hartje ervan maken lukte prima. Die hangt nu op mijn 'prikbord', gemaakt van een vloerplaat (voor onder het venyl) die over was en die ik met de sausroller een kleurtje had gegeven. Allerlei leuke kaartjes en knutsels kan ik nu kwijt, zonder dat iemand last heeft van mijn 'rommeltjes'... Een wijndoos van een kerstpakket doet dienst als kastje, een oude bestekbak is nu in gebruik als linten-verzameldoos. Erg leuk om een gezellige plek te maken met gerecyclede spulletjes.

(... om mijn roze wolkje niet direct te verjagen heb ik een aantal dingen niet op de foto gezet: een enorm wasrek vol was, een wasmand met gestreken spullen, administratiemappen, dozen, etc...  het blijft natuurlijk een multifunctionele kamer ;-)

15 opmerkingen:

Vlijtig Liesje zei

Ik vind de engel echt prachtig!

Zo'n proefabonnement is een leuk cadeau: je hebt er nog maandenlang plezier van.

Zeeuwse Mama zei

Oh...wat een lief elfje, ik vind het meer een engeltje ja...die had ik ook wel willen winnen, zo es kijken of ze ook een site heeft met spulletjes ofzo ;-)

En inderdaad wat een leuk idee om een proefabonnement cadeau te doen, die ga ik es onthouden ;-)

En je werkplekje ziet er erg gezellig uit! En het blijft inderdaad een multifuctionele kamer, maar gezellig hoekje heb je!

Wiek zei

hihi, zo'n werkplek (kuch) heb ik ook... een bureau in een kamer vol met logeerbed, tijdschriften, boeken die niet eersterang (in de woonkamer) hoeven te staan, wasrek, verhuisdoos vol oude stofjes, klusapparatuur voor in huis of voor elektrische dingetjes aan de motor... In m'n hoofd druk bezig om er een picobello werkplek van te maken. Onder andere ben ik nog op zoek naar een goed prikbord, dus die vloerplaat ga ik onthouden!

groet Wiek

charmaine zei

Oh wat een heerlijke werkplek! Ziet er erg gezellig uit :)
leuk kado ook zo'n proefabonnement en die fee is echt te gaaf!

Aritha V. zei

Wat een leuk hartje heb je hangen!

Anoniem zei

Wat ontzettend leuk, een eigen plekje. Dat zou ik ook wel willen ; )
Het ziet er echt fantastisch uit. Het winterelfje is echt heel lief !!

Franca zei

Blijf jij maar lekker in je roze wolk.
Die rommelplekjes hebben we allemaal, handig maar niet super op foto's.
En je post(cadeautje ) is heel lief.
groetjes, Franca.

duijnenvoorde zei

Je kastje met die stenen ertussen...... roept herinneringen op. Onze eerste "wandkast" in ons eerste huis was zo gemaakt.

Groetjes Nelly mv 5

Ons gezin en de Stichting zei

Wat mooi de engel en wat een leuk idee om een proefabonnement op een blad kado te geven.Iets om te onthouden .

Crea Annemieke zei

Wat een mooi werkplekje voor jezelf. en met weinig kosten leuk ingericht....echt consuminderen.....

Veel plezier ermee, daaaag Annemieke

Anoniem zei

Wat een gezellige werkplek en een ontzettend lief hartje!

MiekK's zei

Lekker, zo'n eigen werkplek! Ziet er leuk uit!
En mijn werkplek is ook omsingeld door wasgoed en administratie en andere opgeslagen spullen ;-)
En leuk, de 101 (heb ik ook een abonnement op)!

Christel zei

Wat weer een idee, van dat hartje. Ik heb een groot aantal wollen dekens via de kringloop gekocht. Wilde er een deken van maken in verschillende blokken. Gevulde harten zijn nog gaver. Nu nog netjes leren festoneren. (schrijf ik dat zo?)

Atelier de Vier Jaargetijden zei

Wat heb je de winterelf mooi op de foto gezet, ze hangt daar prachtig!
En wat een leuke werkplek heb je gemaakt, alles zo netjes bij elkaar.
Groet Thea

Franse Lelie zei

Sssttt, niet zeggen van die rommeltjes om je heen. Fotograferen is laten zien wat wilt laten zien toch?
Het ziet er gezellig uit!
Geniet ervan. En maak nog maar veel leuke dingen.
Heerlijk zo'n bladcadeau, ik heb het ook al een keer cadeau gekregen en ervan genoten.
groetjes Jolanda