25 september 2009

Leuke EKO spaaraktie

Even een kort berichtje. 'k Kreeg van een vriendin een leuke tip voor een spaaraktie. Een hele simpele: plak op een spaarkaart tien EKO merkjes, stuur de spaarkaart in, je krijgt een code en dan kun je kiezen uit 24 groene kado's. Je kado wordt zonder verzendkosten toegezonden. De link: http://www.proefdeaandacht.nl/

Ik zag er al een leuk 5-12 kadootje tussen zitten voor één van de kinderen. Tien logootjes heb je ook nog zo een keertje bij elkaar, dacht ik zo.

Weer eens wat zinnigers dan die vreselijke Gogo spaaraktie ... Er staan bij onze C1000 al een week dranghekken om hysterische kinderen en (nog onbegrijpelijker) hun ouders in bedwang te houden. De ouders zijn natuurlijk niet hysterisch, maar zijn er voor de morele ondersteuning (ofzo?).

Enne... 5-12 is ons codewoord voor 't sinterklaasfeest :-)

9 opmerkingen:

Judith zei

Hoi Jente,

Wat een leuke actie! Ik ben meteen gaan kijken, heb de pol ingevuld en tot mijn grote verbazing heb ik een leren tas gewonnen!!!
Bedankt voor je tip en een prettig weekend!

Groetjes Judith
PS, leuke dingen schrijf je op je blog.

jente zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Judith zei

Hoi Jente,

Gefeliciteerd! Inderdaad toevallig dat jij er ook een gewonnen hebt. Ik vind het wel een hele mooie tas trouwens!
Ben benieuwd hoe hij er in het echt uitziet.

Groetjes Judith

Manuela zei

Ja dat codewoord ken ik. Wij zijn al aan het verzamelen via Marktplaats. Als ik tot einde november wacht dan kan ik al dat leuks misschien niet meer tweedehands in de buurt vinden.

Jente zei

@ Judith, ik ben ook benieuwd. Hij lijkt erg mooi. Alvast een leuk verjaardagskadootje voor mezelf om in de kast te leggen :-)

Anoniem zei

Hallo Jente,

Per toeval kwam ik jouw log tegen, wat een genot om te lezen. Je hebt er een "fan" bij.

Fijne avond.

Denise

Christel zei

De spaarkaart rolt nu uit de printer. Zeker veel zinniger dan de plastic Gogo's. Al is dochterlief blij met die van de buurvrouw en een vriendin :) Zal nog even kijken voor de poll. Een tas klinkt erg interessant.

Christel zei

Ik heb het er warm van, maar ik heb dus ook een tas gewonnen :) Vind je het goed als ik op mijn blog ook over de actie schrijf?

Mama Monique zei

Haha! Hier ook! 5-12 ;o)