9 maart 2010

Winterse kost - deel 2

Taterataaa!!!



Spaghetti met boerenkool!

Een beetje van mezelf, maar het grootste deel van Lisette, Sandra en Mama'ritha.

Het werd een mix & match recept van alle ideeën: spekjes, klein gesnipperd uitje, theelepeltje knoflook, handje gesneden champignons roerbakken. Boerenkool toevoegen en meebakken. Dan wat water toevoegen en het een tijdje laten smoren. Tot slot een theelepel grove mosterd, peper en crème fraîche toevoegen en even laten sudderen (voor het opdienen eventueel binden met wat maïzena).

Dit gerecht was helemaal geen opoffering, geen tweede keusje, het riep geen zet-die-allergie-maar-bij-het-grofvuil-gevoel op. Totaal niet, het was zo lekker dat ik het een volgende keer iedereen ga zetten. Bedankt voor de inspiratie, waar een blog toch al niet handig voor is ;-)

5 opmerkingen:

Alies zei

Het ziet er ook héérlijk uit!

Aritha Vermeulen zei

Leuk dat je ons gemixed heb.

Anoniem zei

Dat ziet er verrukkelijk uit.
Ik zal binnenkort ook eens proberen kof het hier ook in de smaak valt.

mamaayanna zei

oh jee. boerenkool op pasta... ben erg benieuwd, als ik hier boerenkool kan krijgen ga ik het ook eens proberen! Leuke blog heb je hier...

Anoniem zei

Wat leuk dat het recept zo geslaagd is. Enne....volgend jaar met je eigen gekweekte boerenkool! Dat is pas lekker!
Gr,Sandra mv5 en sinds 2 jaar moestuinverslaafd