12 maart 2010

Recyclebaar kadootje

Morgen geeft een vriendin van mij een feest vanwege twee mijlpalen in haar leven. Een bijzonder feest, want we gaan varen en krijgen aan boord een buffet. We hebben oppas aan huis en kunnen er dus rustig van genieten :-)

Een persoonlijk kadootje past bij zo'n mooie gelegenheid. Deze vriendin heeft mij in het verleden voor het eerst in aanraking gebracht met woorden als biologisch, duurzaam, ecologisch, verantwoord. In de loop van het jaren heeft het in mijn, in ons leven steeds meer invulling gekregen en we proberen steeds meer zo te leven. Regelmatig mailt vriendin me interessante sites door, vertelt ze boeiende dingen. Ik had al bedacht om haar een leuk boek te geven over duurzaamheid, rechtvaardigheid (of iets in die geest) en om wat lekkers van de wereldwinkel erbij te doen.

En, dacht ik ineens... de geef.mij.door.kadozak die ik een tijdje geleden bij Karien voorbij zag komen past ook helemaal bij haar. Die heb ik net in elkaar gezet.


Verder ben ik bezig met een t-shirt voor één van de jongens (ik heb een stapeltje voordelige shirts ingeslagen voor de zomercollectie). Eén wolk ga ik nog uithalen en met wit stikken, het werd me wat te donker in de lucht. Ik heb laatst bij de handwerkbeurs een borduurring gekocht. Erg handig met dit soort klusjes.


Andere dingen die ik op de beurs heb gekocht liggen nog op een hoopje, ik moet nodig de boel eens uitzoeken en sorteren. Volgende week hoop ik weer een workshop te geven, dan moet het er wel overzichtelijk uitzien.

12 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi Jente,

Leuk idee die tas! Je vriendin (met dezelfde interesses als jij) zal dit zeker weten te waarderen.
Geniet van het feest!

groeten van Maria

Karien zei

He wat leuk om de zak in een andere kleur terug te zien!
Geniet van het feest vandaag!

Johanna zei

Erg leuk die tas en makkelijk te maken. Origineel.

plukdedagsandra zei

Wat mooi en geniet van het feestje.

mama'ritha zei

Was het feestje leuk? Hoe reageerde ze op de tas?

wilmi zei

Wat een superleuk idee zo'n doorgeef-kado-zak
die ga ik onthouden!

MiekK's zei

Wat een super goed idee!

parels in het paradijs zei

Wat een leuke ideeën. Bedankt dat je ze wilt delen. Die cadeauzak vind ik een heel goed idee. Vrolijk feest en prettige week. Ik ga graag je blog volgen en ik vind het leuk als je ook mijn blog bezoekt. Dag, Lilian

Mama Monique zei

Wat een heerlijk idee voor dat shirtje. Zulke dingen maakt een kind blij, dat weet ik zeker!

Roelien zei

Hoi Jente,

Ik kwam je tegen bij Mamaritha. Leuk blog heb je. Mooie kernwoorden, duurzaam, verantwoord e.d. Ik blijf je volgen, leuk!

Groet Roelien

Nicole zei

Leuk idee! En knap om een simpel t-shirt zo te kunnen pimpen.

Evi zei

oh wat een ontzettend leuk shirt!
ik maak zelf ook shirts! neem eens een kijkje als je wilt!

http://tshirtsvanevi.blogspot.com/

liefs Evi