16 december 2008

Stofjes & linten

Voor een lapje vilt ging ik naar de plaatselijke hobbywinkel en met een zakje vol aanwinsten kwam ik eruit... Budgettechnisch niet zo handig aangepakt, maar leuke stof dat ik er vond! Ik kon het ècht niet laten liggen.
Dit winkeltje is één van de plekken waar ik me snel laat verleiden tot aankopen: een metertje lint, een lapje zus, een stofje zo. Ik kom er dus niet al te vaak, wel net zo veilig ;-)

Ik was de rest van de dag helemaal in mijn sas en ben druk bezig geweest met naald en draad. In mijn hoofd ratelt het van wat ik er allemaal niet van kan maken: sleutelhangers, kraamkadootjes, een patchwork kussenloop, een meisjestas.
Nu de woeste plannen nog uitvoeren... mijn mand met lapjes is inmiddels aardig gevuld en mijn doos met linten, knopen ed. krijg ik bijna niet dicht... Morgen ga ik lekker aan de slag.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi Jente, o, ik kan het helemaal begrijpen, wat een vreselijk leuk stofje, heb je nog titels voor me van boeken of bladen waar je inspiratie vandaan haalt?
Gr. Yvonne.

Jente zei

Hoi Yvonne,
vanmiddag heb net twee links van een vriendin gekregen naar Tilda boeken van Tone Finnanger. Hier staan ontzettend veel leuke plaatjes en voorbeelden in. Maar ik weet niet of het de bedoeling is dat ik ze hier op mijn blog zet. Dus als je me even mailt... dan krijg je ze.
En verder doe ik ideeën op bij andermans blogjes, bv. http://jikkes.blogspot.com/
Hier staan weer veel links naar andere blogs, al is de een leuker dan de andere. Leuke tijdschriften vind ik de Ariadne at home en 101 woonideeën.

Groeten Jente

jente75@gmail.com

Jente zei

http://vanmarieke.blogspot.com/

En deze kreeg ik net ook nog gemaild.. erg leuke ideeën. We krijgen het nog druk ;-)

zuinigaan zei

Het stofje is echt schitterend! Daar kun je hele mooie dingen mee maken!

het lieveheersbeestje zei

Wat een heerlijke stofjes, daar gaan je handen inderdaad van kriebelen hoor! Helaas hebben we hier al jaren geen stoffenwinkel meer...